+32 (0)479 95 08 08 [email protected]

Ondernemen zonder zorgen

BEL ONS,
We luisteren!

Je wil meer? Met Yelski als sparringpartner krijg je weer grip op je zaak.

 Je bedrijf groeit en dat is goed nieuws! Maar de aanpak van je processen en tools moet meegroeien. Automatiseren en effectiviteit staan hierbij voorop. Met het advies van Yelski worden je zakelijke processen een geoliede machine

Z

Je zakelijke administratie en processen zijn een ramp.

Z

Je mist een zakelijke gesprekspartner om je ideëen bij te toetsen.

Z

Je wil efficiënte digitale oplossingen voor je organisatie maar waar begin je?

Z

Je wil vat krijgen op je mailbox, weekplanning en to do’s.

Herkenbaar? Dan is het tijd om plannen te smeden. Dit kunnen we voor je doen:

Sparring Partner

Help, ik zoek een luisterend oor! Zit mijn verdienmodel wel goed? Met welke ingrepen kan ik mijn inkomsten stroomlijnen? Ik heb geen vennoot om samen knopen door te hakken. Yelski is de gesprekspartner die je nodig hebt om je plannen tegenaan te houden. 

Workflow Design

Een slimme en efficiënte administratie is het fundament van je zaak. Yelski is straf in het analyseren van je administratieve workflow en is je partner voor het opzetten van procedures en digitale oplossingen.

Met een “Workflow Design” brengen we structuur in je werkprocessen. Yelski stippelt je weg uit naar een efficiënte administratie en een transparante bedrijfsvoeringDe KMO-Portefeuille geeft je hiervoor zelfs een subsidie!

Een slimme digitale structuur

Je vindt niets terug wanneer je het snel nodig hebt, je zakelijke structuur op je computer is een doolhof. Of nog erger …  je hebt een combinatie van papieren en digitale stukken? 

We analyseren de structuur van je bedrijf en zetten een digitale structuur op die staat als een huis. Helemaal op jou maat. 

 

Digital Office

Pick our brain! We weten véél over digitale tools. Ze zijn broodnodig om je zaken in goede banen te leiden. Tal van technologische mogelijkheden maken je werkdag efficiënter, transparanter en digitaler. We analyseren je noden en inspireren je over de tools die voor jouw zaak het verschil kunnen maken. Wil je de tool ook opzetten en uitbouwen? We helpen je graag!

Clean Inbox

Een overvolle mailbox, een uitpuilende planning? Geef jezelf tijd cadeau! In een halve dag ruimen we je inbox op. We maken een slimme weekplanning, koppelen deze aan je inbox en to do-lijst en je bent vertrokken.

We eindigen met een lege inbox en de kennis en vaardigheden om iedere dag weer een lege inbox en realistische planning te hebben. We volgen je nadien nog op zodat je de nieuwe aanpak helemaal onder de knie hebt. 

Opzetten KMO-Portefeuille

Een erkenning behalen als dienstverlener binnen de KMO-Portefeuille, daar komt heel wat bij kijken. We loodsen je door het proces en/of doen een laatste check van je dossier. Succes verzekerd als de auditeur langskomt!

Hier wil ik het fijne van weten!

Stel je vraag aan Céline!
De administratie stroomlijnen, een digitale tool implementeren, je inbox slim aanpakken, ze doet het allemaal. Céline zet je zakelijke vraag naadloos om in een concrete freelance oplossing of actieplan. Haar eigen ervaringen als zaakvoerder van een succesvol bedrijf en de uitgebreide ervaring als office- en projectmanager komen hier uitstekend van pas!

Céline Vroman

Freelance Office Expert, Yelski

Wat moet dat kosten?

Je bent klaar om te investeren in jezelf en in je zaak. Je wil komaf maken met inefficiëntie en wil the next step zetten. Samen creëren we een stevig fundament voor je zakelijke groei.

En dit vinden onze opdrachtgevers van onze dienstverlening

Céline heeft de vaardigheid het overzicht duidelijk te kaderen met waar nodig een hands-on aanpak om de veranderingen in gang te zetten en vorm te geven.
S. De Cuyper

Osteopaat, Groepspraktijk Facet

We kregen op een halve dag tijd een zeer verhelderend beeld van de organisatie mét concrete tips.

B. Lizen

CEO, Bolides

Na de Workflow Design konden we de juiste stappen zetten om onze administratie te vereenvoudigen én automatiseren.

H. Van Coillie

Zaakvoerder/CEO

Ja! Ik wil weer grip op de zaak

Je wil een smart office, digitaal en efficiënt. Je wil een transparante, slimme bedrijfsvoering.
En vooral … Je wil (terug) aan het stuur zitten.  Samen stippelen we de weg uit.