+32 (0)479 95 08 08 [email protected]

Your copy is our business 

Freelance administratie

BEL ONS,
We luisteren!

Yelski is je partner in tekst

Yelski schrijft, herschrijft en corrigeert je zakelijke teksten. Of het nu een jaarverslag is, de briefwisseling met je klanten of een informatieve brochure. We zorgen voor een duidelijke en correcte tekst die bij je bedrijf past.

3 oplossingen voor uw tekst

U wikt en weegt, schrijft en herschrijft en blijft kauwen op uw woorden? Tijd om Yelski Copy in te schakelen. Wij schrijven, herschrijven of corrigeren uw tekst.

R

Tekstcorrectie

Schrijven doe je graag zelf, maar staan de punten en komma’s wel juist? Yelski staat voor scherpzinnige tekstcorrectie met oog voor detail.

Copywriting

Zelf geen kei in schrijven? Yelski neemt de pen van u over. Wij schrijven uw teksten in een taal en stijl die bij uw bedrijf past.

T

Eindredactie

De tekst ligt er, maar mag vlotter? Een eindredacteur van Yelski schaaft, herformuleert en herschrijft. Het resultaat? Een leesbare tekst.

Wat kost dat?

Stel je vraag aan Tine!
Tine is een talenknobbel met gevoel voor humor. Haar stijl is efficiënt en no-nonsense. In het Yelski-team zet ze haar tanden in alles wat uit letters bestaat. Als freelance copywriter corrigeert, schrijft of herschrijft ze je teksten. Vooral zakelijke teksten, waarbij de inhoud primeert, zijn haar specialiteit. En ook teksten die een moeilijke materie toegankelijk moeten maken zijn een kolfje naar haar hand.

Tine Swaenepoel

Freelance Copywriting Expert, Yelski

Een straffe tekst, die schrijven we in een handomdraai!

Z
Heldere teksten in uw stijl
Z
Altijd de puntjes op de i
Z
De punten en komma’s op de juiste plaats
Z
Geen letter te veel

Opdrachtgevers waar we fier op zijn

(want het zijn niet de minste)

Een goede tekst binnen handbereik