+32 (0)479 95 08 08 [email protected]

Your social media is our business

BEL ONS,
We luisteren!

We zorgen dat je social media staat als een huis

Slim communiceren met je huidige en toekomstige klanten, dat kan alleen met de nodige structuur in je online aanwezigheid. Een plan ontwerpen, fundamenten leggen, bouwen en onderhouden dat doe je samen met een Yelski-expert. Het resultaat? Een stabiele en doordachte content flow op je social media kanalen.

Met verstand van zaken aanwezig zijn op sociale media. HELP!

Z

Het ontbreekt me aan inspiratie …

Z

Er zit geen rode draad in wat we op sociale media plaatsen.

Z

Daar heb ik geen tijd voor!

Z

Nu eens dagelijks posten, daarna weer weken niets …

Z

Posts plannen, hoe begin ik eraan?

Z

Een strategie? Help!

Wat doét Yelski dan?

We brengen structuur in je social media!

We observeren

We observeren de dagelijkse realiteit. We brengen je social media in kaart met de pijnpunten en groeikansen. Dat noemen we onboarding.

We analyseren

We ontdekken samen je doelgroep en ideale klant. We werken aan je branding en beslissen hoe je eruit wil zien op social media.

We smeden een plan

We bepalen je social media strategie en zetten deze om in een hanteerbare kalender met heldere ideeën en contentrubrieken.

We onderhouden

We voeden je social media kanalen met nieuws en posts op maat. In een handig dashboard koppelen we maandelijks de resultaten terug. 

Wat moet dat kosten?

Ondoordachte posts zijn verleden tijd.  We creëren een stevig fundament voor je zakelijke social mediaIn 3 stappen maken we van je social media een geoliede machine. Kies zélf of je aan het einde van de rit het stuur in handen neemt. Of laat je het liever over aan een Yelski-expert?

 

JA, ik wil een social media strategie!

Je wil meer? Dat kan!

Ga je graag een stapje verder? Wil je naast aanwezig zijn op sociale media ook actief aan advertising doen, je kanalen en webteksten optimaliseren zodat je gevonden wordt?

Help me mijn sociale media stroomlijnen!