+32 (0)479 95 08 08 [email protected]

Hoe werkt dat?

We geven alvast de antwoorden op veelgestelde vragen
Waarom zou ik via Yelski op zoek gaan naar een freelancer?

Yelski werkt met specialisten. Een specialist is de beste in zijn vak. Daarom werken wij enkel met freelancers met jarenlange ervaring in administratieve vakgebieden. Zo kan u opdrachten doorgeven die hen op het lijf zijn geschreven en is uw personeelsprobleem nòg sneller opgelost!

Hoe helpt Yelski me om geschikte freelancer in te zetten?

Niet iedere freelancer kan bij ons terecht. Om wildgroei te voorkomen werken we met freelancers die gespecialiseerd zijn in hun vak. Wij garanderen een stevige pré-selectie. Wij analyseren de skills en ervaringen van onze freelancers zodat wij u enkel de béste kandidaat voorstellen voor uw opdracht.

Kan ik altijd op dezelfde persoon rekenen?

Zeker en vast. U werkt met een freelancer die het reilen en zeilen van uw bedrijf door en door leert kennen. Uw rots in de branding.

Wordt de samenwerkingovereenkomst via Yelski afgesloten?

Ja, de formele samenwerking wordt afgesloten tussen Yelski en de opdrachtgever. Wij stellen alles in het werk om fijne en (arbeidsrechtelijk) correcte afspraken te maken. Bij aanvang van de samenwerking ontvangt u een daarom samenwerkingsovereenkomst. Daar is uiteraard een confidentialiteitsverbintenis in opgenomen zodat u op twee oren kunt slapen.

En op het einde de rekening zeker?
Bij Yelski weet u waar u aan toe bent. U kiest de abonnementsformule van uw voorkeur en maandelijks ontvangt u een detail van de prestaties. Helemaal zoals afgesproken. Geen verrassingen.
En als ik de samenwerking wil beëindigen?

Als u de samenwerking wil afbouwen of stopzetten dan kan dat. Yelski staat  voor transparante communicatie. We steken de koppen bijeen zodat alle partijen in goed overleg weten welke richting het uitgaat.

Nog vragen? Stel ze hier!

Is er iets niet duidelijk? Wij helpen u graag verder. Gewoon even een bericht onze richting uit sturen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden?