+32 (0)479 95 08 08 [email protected]

Een klein maar fijn team Freelance Talent

Freelance Experten onder één dak 

Met Yelski brengen we een totaalpakket aan freelance diensten samen. Freelance experten voor je Office ManagementSocial Media en Copywriting. Laten we samen plannen smeden!

Het Team

Yelski is een team van freelance professionals, elk met hun eigen expertise.  Eerst maken we je vraag helder en stellen we de beste samenwerkingsformule voor. Daarna zorgen we voor de perfecte match met iemand uit het team.  De samenwerking wordt opgezet, een professionele band wordt gesmeed en de trein is vertrokken. Vanaf nu ben je een ondernemer 3.0!

De Trekkers

Aan het roer van Yelski staan 2 specialisten.  Tine en Céline sturen niet alleen de Ploeg aan, ze staan ook zélf als Freelance Expert in het werkveld.  De leukste opdrachten? Dat zijn diegene waar ze als team worden ingeschakeld!

 

Céline Vroman

Céline Vroman

Freelance Office Professional - Zaakvoerder

Céline is een krak in het in kaart brengen van je administratieve en digitale bedrijfsnoden. Ze zet deze naadloos om in een concrete freelance oplossing of actieplan. De administratie stroomlijnen, de beste freelance office-manager uit het Yelski-team voor je regelen, een digitale tool implementeren, ze doet het allemaal. Haar uitgebreide ervaring als office- en projectmanager komen hier uitstekend van pas!

Tine Swaenepoel

Tine Swaenepoel

Freelance Copy Professional - Zaakvoerder

Tine is een talenknobbel met gevoel voor humor. Haar stijl is efficiënt en no-nonsense. In het Yelski-team zet ze haar tanden in alles wat uit letters bestaat. Als freelance copywriter corrigeert, schrijft of herschrijft ze je teksten. Vooral zakelijke teksten, waarbij de inhoud primeert, zijn een kolfje naar haar hand. En teksten die een moeilijke materie toegankelijk moeten maken.  Schrijft zij jouw volgende jaarverslag?

Get in touch!

We are only one message away