+32 (0)479 95 08 08 [email protected]

De Vlaamse overheid sloeg de handen in elkaar om échte verhalen in kaart te brengen van Vlaamse ondernemers. Geen straffe verhalen à la ‘The sky is the limit’ maar puur ondernemerschap. 

Onze ondernemers zijn meer dan het product of de dienst die ze aanbieden. ze hebben ook een impact op iedereen rondom hen. hoe ze dat doen, kom je te weten in de verhalen op deze site. Ook Yelski vertelt.

“De toekomst is aan de freelancers.” Dat zijn de woorden van Daniel Jelski, een Amerikaans professor aan de State University of New York. Het zouden evengoed de woorden kunnen zijn van Céline Vroman, die haar office management-bedrijf Yelski vernoemde naar de professor. Met vijftien vrouwelijke freelancers onder haar, neemt Céline’s bedrijf administratieve kopzorgen weg bij ondernemingen. De rode draad? Iets waar we allemaal naar streven: een gezonde work-life balance, zowel voor Céline als voor haar team.

Maar er is meer! Er werd zowaar een test ontwikkeld op basis van een grootschalig ondernemersonderzoek dat ism Vlerick werd opgezet. 7 ondernemerstypes kwamen uit de bus.
Benieuwd welk type jij bent? De test neemt slechts een 5-tal minuten van je tijd in beslag. Daarna weet je meteen welk type ondernemer je bent! Ik kan alvast verklappen dat ik een maker ben! En dat verbaast me niets … 
NU JIJ !